SKI NOW kommer i samarbete med Vallåsen Längdarena erbjuda längdskidkurser under 26-28 December 2020. Missa inte chansen att förbättra din teknik. En bra teknik gör skidåkningen säkrare, snabbare och framförallt roligare. 

 

På grund av de rådande restriktionerna har vi ställt in alla resor till Skåne och Vallåsen då vi bor och verkar i huvudsak i Mora. Vi hoppas att kunna genomföra skidkurser i Vallåsen så snart läget i Sverige är bättre. 

Vi kommer erbjuda en längdskidkurs per dag och har utöver det möjlighet att ta privatlektioner.

 

Längdskidkurs:

Vill du lära dig grunderna i den klassiska skidåkningen eller slipa din åkteknik inför vinters utmaningar. Denna kurs riktar sig till både nybörjaren och åkaren som har skidvana sedan tidigare. Under lektionen går vi igenom samt tränar diagonalteknik, stakning, stakning med frånskjut samt utförsåkning. Allt för att höja din nivå som skidåkare. För att alla ska få ut det bästa av kursen kommer det finnas 8 st platser per kurs fördelat på två tränare (Jakob och Johanna). Detta ger goda möjligheter för dig att få personliga tips och tricks på vad just du ska fokusera lite extra på i din träning.

Anmälan enligt formuläret längre ner på sidan.

Pris: 500 sek/deltagare exkl spårkort.

 

Privatlektion:

Vill man ägna lite mer tid åt detaljerna eller kanske ska staka Vasaloppet/Vasaåket och vill ha en teknikanalys så är detta perfekt. Här ges möjlighet för filmning där vi går in mer på detaljerna mm. Funkar även att göra i mindre sällskap vid överenskommelse, skicka mail till info@skinow.se så syr vi ihop ett passande upplägg för just dig.

 

Information Längdskidkurs

Plats: Vallåsen Längdarena 

När: 26, 27 samt 28/12 2020 

Tid: Förmiddagslektion 10:00 – 12:00

Pris: 500 sek per deltagare och lektion, exkl. spårkort.

Max 8 st deltagare per lektion, först till kvarn (plats ej garanterad förrän du mottagit bokningsbekräftelse via epost).

Betalning: Kostnadsfri mailfaktura. Om pappersfaktura önskas tillkommer en faktureringsavgift. (Innehar F-skatt)

Vid färre än 5 anmälda till lektionen förbehåller vi oss rätten att korta ner lektionen eller att sammanslå lektioner vid möjlighet (givetvis håller vi samma kvalité och innehåll på lektionen).

Bokning Längdskidkurs Vallåsen
  För övriga frågor

  Skicka ett mail till:

  info@skinow.se

   

   

  Eller kontakta oss via vårt

   frågeformulär